THE GREATEST GUIDE TO מנתח קטרקט

The Greatest Guide To מנתח קטרקט

The Greatest Guide To מנתח קטרקט

Blog Article

ביקורת ראשונה הינה לרוב יום למחרת הניתוח וביקורת נוספת לרוב כעבור כחודש. ייתכנו תחושת אי נוחות קלה וכאב עמום בימים הראשונים שלאחר הניתוח, אך עם טיפות עיניים ומשככי כאב, סימפטומים אלה יחלפו בתוך מספר ימים.

אחרי ניתוח קטרקט בלייזר או בטכניקה המסורתית, תוכלו להגיד שלום למשקפיים או לעדשות המגע שלכם. זהו יתרון נהדר במיוחד בקיץ, זמן בו האוויר מלא באבקנים היכולים לגרום לעדשות המגע לזוז, לקפוץ מהעין או להתייבש.

שימו לב: לקבלת טלפון ופרטי הרופאים המבצעים ניתוח קטרקט לחצו כאן

עדשה תוך עינית המושתלת בניתוח היא תוצר איכותי של הטכנולוגיה המתקדמת ביותר והיא מהווה את הפתרון הטוב ביותר למבקשים לעבור ניתוח קטרקט או קטרקט בלייזר ורוצים לשפר את איכות הראייה ואת איכות חייהם.

כמו כן יש להקפיד על היגיינת העין בימים הראשונים לאחר הניתוח (לקריאה נוספת להתנהלות נכונה אחרי ניתוח קטרקט ניתן לעיין כאן).

ניתוח בשיטה זו כמו הניתוח המסורתי, מתאים לסובלים מקטרקט בעקבות השינויים שחלים בעדשת העין מפאת גיל מבוגר וכן לצעירים הסובלים מקטרקט בעקבות חבלה בעיניים או טיפול תרופתי.

שלום רב, ככל הנראה תזדקק למשקפים לרחוק, בכל מקרה אני ממליץ שוב להבהיר את הנקודה הזו עם הרופא המנתח.

היתרונות של ניתוח קטרקט בלייזר הם בעיקר ברמת דיוק החיתוך, וכן בהפחתת הסיכון להיווצרות תופעות לוואי וגרימת נזק לעין (על כך ראה עוד במאמר ניתוח קטרקט בלייזר).

לעיתים השימוש בלייזר ייעשה לחיתוך בלבד ולפעמים גם לחיתוך וגם לפירוק העדשה, לפי שיקול הדעת של המנתח.

מטופלים המעוניינים בעדשות ייעודיות – עדשות פרימיום. (כרוך בתשלום של השתתפות עצמית במסגרת סל הבריאות)

במצב זה עלולים להתפתח תסמינים דומים לקטרקט רגיל כגון ערפול הראיה, סינוור, טשטוש החדות וכו', אך לא מדובר בקטרקט "אמיתי", והשם עלול להטעות ולהרתיע. לקריאה נוספת על קטרקט משני לחצו כאן.

בנוסף, בשיטת הלייזר, מתאפשר בניתוח אחד לפתור שלוש ניתוח קטרקט בעיות בראייה: הסרת קטרקט, תיקון תשבורת הראייה (המספר) ותיקון אסטיגמציה (צילינדר).

הדבר יוביל לראיה מטושטשת ולרוב הטיפול ידרוש שימוש בטיפות עיניים עם סטרואידים או תרופה אחרת במרשם רופא.

ניתוח קטרקט בלייזר אינו מתבצע בכל המרכזים הרפואיים בישראל. טרם קבלת החלטה על המרכז בו יתבצע הניתוח ו/או על הרופא המנתח, אפשר לבדוק אם המקום מחזיק מכשיר לקטרקט בלייזר, ואם הרופא נוהג להשתמש בטכניקה זו.

Report this page